Harsen

Instituut Esthétion

Kalkwijk 135
9603 TB Hoogezand

0598 32 25 76
info@esthetion.nl

Of bekijk onze producten

Langdurig ontharen

Harsen is geen definitieve, maar een tijdelijke vorm van ontharen. Gemiddeld wordt na 4 tot 5 weken het proces van haargroei weer zichtbaar bij:

Wenkbrauwen

Bovenlip, kin

Benen

Bikinilijn

Oksels

De haren mogen niet te lang en ook niet te kort zijn. Een lengte van 2 à 3 millimeter is over het algemeen de beste lengte. Bij meer lengte wordt de behandeling onnodig pijnlijk. Bij minder lengte kan de hars niet hechten, waardoor de haren niet verwijderd kunnen worden.

Deze manier van ontharen heeft een langdurig effect en de huid voelt glad aan. Door deze methode vaker toe te passen, worden de haren minder stug en minder dik. Ook komen ze in mindere mate terug. Doordat de haren opnieuw uit het haarzakje gaan groeien, zijn de punten van de haren niet stomp. Deze methode geeft minder kans op ingegroeide haren dan in het geval van scheren en hoegenaamd geen irritaties, roodheid of jeuk.

Nadeel: de haargroei zal niet gestopt worden door harsen.

Instituut Esthétion wordt als gediplomeerd behandelaar door alle zorgverzekeraars erkend. Of u in aanmerking komt voor vergoeding, is afhankelijk van de klachten en de zorgverzekeraar hierbij verwijzen wij naar uw eigen polis bij uw zorgverzekeraar 

 

Contact